ombytlighet

Visst, en ny plats, ombyte förnöjer, och tjofaderittan vad kul att plugga på stadsbibblan istället för universitetsbibblan. Jag hade dock gärna sett ett sysselsättningsombyte – också. I viss mån får jag det genom dagens to do. Igår eftermiddag lämnade jag paper nummer två bakom mig, och är nu alltså fri att ge mig in på forskningsöversikt istället. Life is treating me good today.

Dagens sämsta är dock (speciellt du, Josefin, kommer blir förbannad nu) att det kostar fem kronor att gå på toaletten. Och man får gå på äventyr för att hitta dem. Tråkigt att stadsbibblan inte vill att man ska komma hit och plugga!

Gnället slut för idag. Åter kommer senare, bright and shiny, för då ska jag berätta om det nya jobbet som jag ska söka...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s