MOJO extreme

I säng innan 22.00, en lördag. Lika samma igår, en fredag. Igår trodde jag att jag skulle bli dödssjuk, men efter närmare 14 timmars sömn och vilande försvann sjukdomssymptomen. Det enda som blev kvar var rygg-och höftontet, som tydligen heller inte blev bättre av 90 min yoga i em. Höfterna protesterade vilt och en stängd rotation i lunge och krigare 2 med bindning av händerna bakom ryggen – var bara att glömma. Jag som var så lycklig över att ha klarat dem så bra i söndags.. Men då var förutsättningarna andra, ingen smärta + 45 min Bodybalance som uppvärmning innan yogan.. Those happy days.

Kroppsrapporten avslutad. Det ska bli sinnessjukt skönt med semester. Vi ska jogga, springa, gå, promenera, göra funktionell träning med hjälp av kroppen, stretcha, simma, andas, meditera, yoga, sova.

EAT – PRAY – LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s