träningsonsdag

Jag gillar att onsdagar har blivit en riktigt härlig dag. En MOJO och BODYPUMP dag. Fast ännu bättre är nästan torsdagen, för då vaknar jag med galen träningsvärk (förra veckan hade jag lyckats punktmarkera längst upp på insida lår, det ni) plus att det då väntar trerätters i vår version av halv sju hos mig. Fredagen är nästan ännu lite härligare, träningsvärken är kvar och om möjligt lite värre på sina ställen PLUS att det är fredagsmys (MOJO, soffa, mat) och helg i närheten!

Time to ladda upp inför kvällen!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s