skatt(kläd)kammaren

En in en ut. Lite shopping efter brunchen idag (ja, brudarna gjorde min dag så mycket bättre) fick mig att inse att platsen i garderoben är begränsad. Således skänkes följande kläder för lämpligt erbjudande, en kaffe, kram eller liknande. Jeansklänningen kommer närmast från J:s garderob, så hon kan ju få första tillbaka-tjing på den. Nån som vill ha något? Annars ryker det till närmsta inlämningscentral…

9 thoughts on “skatt(kläd)kammaren

 1. Kina skriver:

  Ja! Den svarta klänningen! Jag har rensat min garderob också så vill du byta till dig något (eller bara dricka kaffe) om du kommer nästa helg (4-6) är du mer än välkommen att rota runt 🙂

  1. martinalennartsson skriver:

   Menar du den grå med närbild eller den svarta som är en ”väst”? Fast det kanske inte syns. Vi bokade precis en resa till Lanzarote på tisdag så jag måste tyvärr meddela att jag inte kommer.. Byta datum? 🙂

 2. Kina skriver:

  Jag menar den ovanför västen. Och den nedanför västen var också jättefin ser jag nu ju! Varför slänger du finfina kläder för? 🙂 OOOH vad kul med Lanzarote! Vart ska ni? Jag var ju där förra året senast! Vi får träffas längre fram helt enkelt, så snart du är tillbaka på fast mark igen (och våren förhoppningsvis börjat anlända hit…!)

  1. martinalennartsson skriver:

   Klänningen (svart/grå) is all yours then. Jag använder dem inte. Har inte använt dem det senaste året eller två. Då ryker de. Detta är ett sätt för mig själv att bli bättre på att bara köpa kläder jag hämningslöst älskar förstår du. Funkar skitbra. Köper inte alls lika mycket skit längre. Ingen alls skulle jag vilka påstå. Skit alltså, kläder köper jag när känslorna börjar svalla.

   Verkligen synd att jag missar tjejhelgen. Men ibland är schemat tajt. Hoppas ni får det underbart. Jag var på väg att ringa dig igår, men det blev tydligen inte av. Gör ett nytt försök snart. Ladda med heta Lanzarote-tips!

 3. Matilda Stomby skriver:

  Jag blev sugen på de däringa jeansen, är det stupisar? Nästa resa söderut är dock inte planerad förens till påsk… Har du andra spekulanter så kan de ju få gå före. Du är ju såklart alltid välkommen hit!

  1. martinalennartsson skriver:

   Jeansen it is, dock är de väldigt höga i midjan! Och kanske lite modell större på dig. Stuprör light kan man säga. Du får prova vid påsk 🙂 klänningen är hos Linda för provning, passade det inte så tar jag med den också! Skype imorgon kväll? Annars får det vänta tills efter Lanzarote! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s