puttefnaskstad

Många inlägg inleds med vad det är för väder. Jag antar att det blir så eftersom vädret påverkar humör och sinnesstämning en hel del. Det sätter liksom direkt en stämpel på vilken kategori som skrivandet kommer hamna i denna gång. Sol – ett positivt inlägg. Regn/snö/grått – ett mindre positivt inlägg.

Idag är en avvikande dag. Solen är strålande gul och himlen är just himmelskt blå. Min sinnesstämning har inte nått samma förföriska höjder. Idag är en än så länge en väldigt sådär dag. Håret är konstigt och huvudvärk smyger runt och pockar på uppmärksamhet. Det är stökigt hemma, jag hatar stök mer än mycket annat, och mitt humör är svajigt. Ni vet känslan från tonåren, när ingen förstår vad man menar, känner och varför? Så känns det idag.

Jag blev precis sur för att jag inte kunde hitta information om stadshotellets öppettider för frulle/brunch. Hur inkompetenta får människor som hanterar information på hemsidor vara undrar jag? Vi ska alltså till hotellet och käka om 45, om det nu är öppet. Vilket inte framgår någonstans. För att förtydliga – det står inte ens någonting om att de ens har brunch. Eller vilka tider det skulle serveras frukost. Det är ett skämt.

Idag hyser jag agg mot hela grejen med Växjö. Denna puttefnaskstad som inte har det jag vill ha. Vad jag vill ha? Det kan jag återkomma till senare.

Mat kanske hjälper upp situationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s