yoga gives me faith

Jag tror på det faktum att trötthet, ovilja inför det mesta och nedslagehet i allmänhet har ett botemedel. YOGA. Mycket mera massor mumsig MOJO. Jag anlände med någorlunda gott mod, jag lämnade salen med obeskrivlig upprymdhet. Engegagerade deltagare med outtröttlig fokusering är den bärande ingrediensen. Ni är stjärnor.

Tentan är skriven och inskickad. Den hemmagjorda pizzan är uppäten. Insida lår har en spännande och extrem träningsvärk. Imorgon väntar tre helt underbara träningstimmar. Det här är helg som heter duga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s