energyboost

Vilken fantastiskt morgon. Jag och hjärtat slöt en pakt igår kväll, att vi banne mig skulle upp på Catrins cykelpass 06.30 imorse. Sagt och gjort, 55 min lovely bas-pass var nog det bästa som jag kunde gjort för min kropp. Musiken var som gjord bara för mig, mina tankar fördes till en mysig djungel, med både lejon och trummande vildar. Kom in i ett härligt flow, precis sådär som på afro, och bara blundade och tänkte knappt på att jag trampade. Fabtastic. Att blunda var verkligen bra, för att leva sig in i musiken och låta takten guida, samtidigt som det blev lättare att behålla anspänningen i magen (annars hade jag ju trillat av cykeln). Mysfrullen med Catrin efteråt fungerade också rätt bra som morot för att komma upp, och detta kommer definitivt blir en varannan-tisdags-rutin (eftersom det är då C har passet, och jag inte har afro precis kvällen innan).

Nu lite extra kaffe och ett glas jucie för att ladda inför eftermiddagens föreläsning på universitetet! Ikväll väntar också en härlig belöning: StripAerobics!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s