det här ska bli den bästa dan’ i mitt liv

Dags att tagga ner lite. Att jobba 180% är inte min grej. Jag har alldeles för mycket som jag ska hinna göra på min fritid faktiskt. Beslutet kommer sig efter att jag kommit på mig själv att gå upp på morgonen med inställningen ”ok, nu får vi den här dagen överstökad.” Not ok. Det ska vara en självklarhet att på morgonen vakna med en helt annan inställning: Det här ska bli den bästa dan’ i mitt liv! Den ska gärna sjungas, och så gjordes idag. Very ok.

Stockholmshelgen var välbehövlig och alldeles fab. RAW Comedy Club var festligt, sällskapet var lovely, utelivet och shoppingen helt i min smak. För första gången på väldigt länge var Stockholm så mycket bättre än jag minns det.

I veckan väntar en uppsjö med trevligheter. Idag har jag förmiddagsmys med Jenny och en smula skola. Imorgon drar en nationell krisövning igång och den pågår sedan intensivt i två dygn, för att sedan fortskrida i flera veckor med ett efterskede. Ännu bättre blir det på torsdag, då vi drar igång vår alldeles egen Halv åtta hos mig tävling. Sex veckor av fantastisk mat en gång i veckan. Under helgen väntar fredagsmys med fina vänner, inflyttningsgille, superbowl… You name it.

Det är så här det ska vara.

2 thoughts on “det här ska bli den bästa dan’ i mitt liv

  1. Emelie skriver:

    Stockholm ÄR faktiskt väldigt bra. 🙂 Det var riktigt kul att träffa dig, får göras om inom snar framtid! Ta hand om dig, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s