morgonen efter dagen före

Jisses vilken toppenkväll vi fick igår! Och dag, och natt, och allt! Kvällen ägnades åt middag och soffmys ett bra tag innan det var tid att bege sig ut i vimlet i Stockholmsnatten, härligt att slippa stressa – och istället bara sitta och ta igen alla de månader som passerat sedan vi sågs i juni.

Väl ute svängde vi förbi finaste Fiffi, sa hej, drack god drink och konstaterade dessvärre att stället hon jobbade på hade tappat stinget (det kändes som vi var på en gymnasie/hemmafest, och var äldst och malplacerade). Snabbt vidare till Collage, där vi mötte upp härliga vänner till Lisa och festade loss ordentligt.. Riktigt nöjd med kvällen!

Är oförskämt pigg idag, och är så nöjd med att mitt flyg inte lyfter innan kvällen. Känns som en hel extra dag här!

Nu är det hög tid för frulle..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s