My cup of tea

Jag är inte så jättebra på att göra ingenting längre. Tidigare hade jag mycket lättare för att ligga i sängen en halv dag, och resterande tid i soffan. Nu verkar det som jag inte alls minns hur man gör. Jag minns inte ens när jag var så sjuk senast att jag var tvungen att tvångsöva. Men det är väl en bra grej, antar jag. Både ickesjukan och ickelatheten.

Istället för att göra ingenting har jag snarare gjort allting. Bakat 50 muffins, choklad/jordnöt & blåbär, städat, tvättat, diskat, fikat, grejat och pysslat. And boy does it feel good.

Nu är det handboll. Spänning och många mål. Bra sport. Imorgon är det en ny vecka med nya utmaningar. Man orkar så mycket mer än man tror. Man hinner så mycket mer än man anar. Man kan så mycket mer än man föreställer sig.

På fredag åker jag till Lisa i Sthlm, feels like heaven. This is gonna be à great week.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s