hurtbull

God underbar morgon! Om jag bortser från gårdagens träningsvärk, så ja. Igår blev det en mjukstart med löpningen. 3 km på bandet, blandat jogg+intervaller i flackt och lutning. Eftersom jag fick sluta springa på grund av nära till kräkningar rakt ut, så tror jag att det tog där det skulle. Efteråt kändes yogan som en bättre belöning än… Allt.

Om en kvart hämtar jag upp Jenny för ännu ett pass på gymmet. Morgon/förmiddag är tiden för att gymma i januari/februari – då får man lite lugn och ro. Idag blir det 3 km till, ungefär samma upplägg som igår. Lite styrka för mage och rygg och efteråt ska jag träffa A för att träna Mojo teknik och pedagogik.

Jag älskar mina allra sista lediga veckodagar.

 

One thought on “hurtbull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s