strategi och karriär

Det är viktigt att ha en plan. För mig innebär det även en strategi för en karriär. Ett mål, men inte en utstakad väg för att ta sig dit. För mig är karriär att få utvecklas och arbeta med det som stimulerar mig, just nu och precis här.

Inatt när jag låg och stirrade i taket och inte kunde sova kom jag på vad nästa steg för mig är för att utveckla mig, min karriär och min blogg samt soon-to-be hemsida. Hur och vad som kommer ske återkommer jag till inom kort.

Let’s just say, inspiration är nyckeln till framgång och jag har hittat den! Stat tuned för info om min hemsida med inriktning karriär i form av kommunikation, sociala medier m.m och blogg med mer fokus på träning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s