vardagen

Börjar vänja mig vid min nya och framtida vardag, på Länsstyrelsen Kronoberg. Kriskommunikaition fyller mina dagar och viljan att inspirera och förändra och utveckla i organisationen är enorm. Det går bra nu. Kanske dags att förtydliga vårens plan? Sista terminen på informatörsprogrammet kommer att varvas med jobb på Länsstyrelsen, och på något sätt vet jag att timmarna kommer att räcka till.

För vill man så går det.

Senare ikväll har jag tusen viktiga saker jag vill dela med mig av efter min surfrunda inatt. Hittade så mycket intressanta bloggar och artiklar att jag inte hade tid att gå och lägga mig helt enkelt. Och därför försov jag mig imorse. Men jag hann med mina planerade uppgifter ändå, för vill man så går det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s