TGIF

Mannen steker kött. Mat snart klar. Hungrig. Missade lunchen för all träning, och har tryckt i mig frukt med jämna mellanrum istället. Inte superbra  för energinivån i längden men ack så mycket lättare det var att cykla utan en middag i magen (som jag hade i tisdags). Well, desto mer skall nu intagas kan jag lova!

Det var grymt med cykel idag! Sken upp som en sol och (ner som en pannkaka?) när halva passet gått, började bli lite seg OCH MIKROFONKÅT kommer som på beställning! Behöver jag beskriva hur het jag blev på att trampa, trampa, trampa och sjunga, sjunga, sjunga?

MOJO börjar finna sin plats i min kropp, och det ska bli grymt skönt att få en ny utmaning för kroppen under våren. Har en riktig nytändning i kroppen, trots att jag är en smula ledsen att jag missar hela NIKE konventet i slutet av januari. Man kan inte vara på två ställen samtidigt, och pengar växer inte på träd – tyvärr.

Blev superglad när jag pratade med mitt projekt innan (förlåt, min PT-kund!). Han har gjort allt han skulle och skött sig exemplariskt på alla sätt och vis! (matdagbok skriven, promenader promenerade och inställningen den BÄSTA!) Fortsätter det på detta spåret kommer våren gå som en dans och förändringarna i ditt liv ske utan att du hinner blinka! LOVE! ♥

Nu är det middag!!! Hoppas kvällen bli ab-fab!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s