work it

Konditionsträning är något som jag verkligen suktar efter för tillfället. Kroppen behöver något oväntat, svettigt, tufft och jävligt jobbigt att bita i helt enkelt. Därför tänker jag låta första delen av 2011 bli cykelinfluerat. Jag ska satsa på att lägga till cykel varje vecka som egenträning, istället för BP som jag först tänkte. Varför inte båda? Varför cykel och inte BP? Om jag ska vara realistisk med hur mycket dyrbar fritid jag vill lägga på Medley så kommer jag inte avvara två extra pass varje vecka. Den tiden kommer jag hellre lägga på att umgås med mina fina vänner som äntligen kommer hem, och resten av tiden kommer gå åt till att fixa mina extrajobb. BP kan jag klara mig utan, jag får mycket och bra funktionell styrka genom de pass som jag kör själv.

Känns hur bra som helst. Börjar med att kör cykel 55 min ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s