let’s put a cross in the roof

Jag har skottat. Det må inte höra till vanligheterna men jag fick sjukt dåligt samvete när jag insåg att Hjärtat varit tvungen att inte bara skotta fram en, utan två, bilar idag klockan åtta på morgonen för att kunna åka till jobbet. Som om det inte var tråkigt nog att stiga upp liksom. Jovisst, han var ju tvungen att flytta på min bil som jag strategiskt nog ställt bakom hans. Och inte väcker han mig och säger ”GÅ UPP och flytta din bil slöfock!”. Nej han gör det själv. Alldeles för snäll och söt! Men samvetet gjorde mig alltså skottnödig.

Lååång fika med I tidigare. Tack för myspys och prat! Kommer bli en spännande vår.. 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s