done

Jag tror att jag är klar. Med skolisarna som ska lämnas in. Finlir såsom sammanfoga pdf:er, skriva ut och maila till fröken och opponent återstår. Också den lilla detaljen att skapa någon form av presentationsmaterial till min presentation på måndag förmiddag. Jag tänker att jag för en gångs skull ska förbereda mig på bästa möjliga sätt, med powerpoint och hela kitet. Borde väl vara smidigast så vi ska presentera flera olika inlämningar och rapporter och fan och hans moster, på en och samma gång?

2 thoughts on “done

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s