dreamin’

Inatt har jag varit på nån skum fest med Markus Schenkenberg och Olof, en man som klär i badbyxor och som så oftar visar upp sig. De som ska veta vem han är, vet vad jag pratar om, ni andra får fantisera.
Festen var någon form av tillställning där fyra kvinnor tävlade om att ragga upp Mackan, varav jag var en av dem. Om jag vann är tyvärr oklart – och hur O kom in i bilden.. Också mycket oklart, men vi mötte honom bestämt på en bar.
Tävlingsbiten kan ha att göra med att jag tvingades att se på
Bonde söker fru. Vaknade och kände tävlingsinstinkt.

(Jenny, jag ser alltså fortfarande O överallt och ingenstans.)

Skum natt. Men nu är det frukost, skinkmacka och kaffe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s