kropp i balans

får man av BodyBalance. Såklart!

Första gången jag körde hela nya idag – gud så skönt! Yumyum att få bli lite svettig igen.. Efter några månader av samma pass blir det ju inte lika jobbigt helt enkelt. Samtidigt är det rätt skönt när man kan passet i ryggmärgen – speciellt de veckor man har mycket och göra med jobb och skola..

Imorgon är det BB igen – klockan 06.30, wtf tänker du, WTF tänker jag. Om sanningen ska fram kommer jag ångra mig gravt över mitt byte (skulle egentligen haft Mojo kl. 17) fram till tio minuter in på klassen ungefär (sen blir det bara mysigt), men på detta sätt hinner jag hem till mamma och pappa och Wilmer en sväng onsdag – torsdag. Och det är välbehövligt.

Mammavården är bästa vården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s