new mojo is in da town!

MOJO Yoga part 2 är filmad och har anlänt till Växjö – tack för den fina julklappen! Som tur är kommer den inte vara i min hand förens på onsdag, för idag har jag fullt upp med att lära mig de 6 återstående låtarna på BodyBalance 51. Varför är det en oskriven regel för mig att inte börja innan 24 h innan jag ska ha klassen?

Jullovet börjas alltså med lite jobb. BB först och psykologi senare! För tänk vad mycket ledigt jag kommer få efter att detta är klart.. Farligt ledigt. Farligt för plånboken och risken att bli helt förtröttad.

Igår hade jag bästa Annie på besök. En kaffe och lite prat, efter så många månader utan prat tar det en stund att komma ikapp. Mysigt och förhoppningsvis en ny vana, att ses.

Kanske ska ägna mig åt lite flytt också?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s