att uppskatta

Alltså, inte livet och allt som hör till, utan att uppskatta tid. Jag har GRAVT misslyckats med att uppskatta hur lång tid det tar att flytta. Flytta i den bemärkelse att någon annan ska flytta in i min lägenhet i andra hand. I mina ögon var det lika med att knappt behöva flytta alls. Så är inte fallet. Efter fyra timmar i lägenheten är jag nu mycket väl medveten om detta.

I vilket fall är nu alla utom en garderob tömda, det mesta som ska upp till vinden har kommit dit (förutom alla de tusen saker som jag glömt), köket har börjat anta den form det ska ha när jag lämnar över nycklarna och bokhyllan och och kyl/frys och allt annat.. Får helt enkelt vänta tills en annan dag.

Jag är biosugen, 3D-bio, någon som vet nåt bra som går?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s