graviddrömmar

I sömnen, och inget annat. Har drömt hela långa natten att jag varit gravid, med mittemellanstor mage, men ändå redo för att förlösa – ungefär. När jag vaknade kände jag vilken extrem träningsvärk jag hade i magen från skidorna i lördags och BB-releasen igår, kan graviddrömmarna ha något med det att göra? Ont i magen – bebis – koppling?

Sitter och försöker höra min egna tankar i ett öppet kontorslandskap, vilket inte går vidare bra. Tänker förflytta mig en våning upp, in i Fredriks lilla kontor och försöka indesigna lite. F har ju tagit jullov den jäkeln…

Ville mest berätta om min sjuka träningsvärk, och om man vill testa på delar av den – välkomna på första bästa BodyBalance!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s