tid och effektivitet

På väg hem från Skogen. Julklappar lämnade och hämtade. Träningsvärk från gårdagen, en smula snorig. Fina förutsättningar för bbrelease! Lär mig låtarna sittandes i bilen, slår till Alex i huvudet då och då, men man måste ju öva med inlevelse. Rensar mailboxen och sånt där. Konstaterar att jag har en del att stå i innan jag får ta julledigt. Önskar mig fler timmar på dygnet av tomten.

Tills dess gäller det att vara tidseffektiv. Måla naglarna och öva bb samtidigt. Tänka ut smarta saker under tiden man tränar för att snabbt omsätta dem i praktik direkt efteråt. Handla e-julklappar och låta posten göra jobbet (samt leja mamma till vissa uppdrag).

Jag skulle också vilja klona mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s