lärare

martina_fireflow_86
Fotograf Lisa Sköld

Martina Lennartsson, Yogalärare och grundare av Fire & Flow Yoga.

”För mig handlar yoga om enkelhet. Jag delar med mig av mina upplevelser, känslor och sensationer. Jag älskar strukturen i anatomi (body) lika mycket som det komplexa och subtila som vi kallar sinnet (mind) och njuter av att hitta balansen däremellan. Genom närvaro och hjärta, med röst och händer, möter jag dig där du är.”

Helgworkshop Snake Medicine med Tiina Ravelin 2017

300h Yin, vinyasa, pranayama, meditation, filosofi, anatomi och fysiologi med Tiina Ravelin och Satu Tuomela 2015/2016

200h Vinyasa Yoga  – Authentic Flow med Johanna Alvin 2015

Helgworkshop Vinyasa Yoga med Tiffany Cruikshank 2015

50h Yin yoga med Biff Mitthoefer  (Yoga Alliance Teacher Training) 2013

150h Global Yoga med Johanna Andersson och Sandra Pandevski 2012/2014

MOJO Yoga med Johanna Andersson och Monika Björn 2009

Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap inr. PR samt 30hp psykologi. Arbetar även med kommunikation på Linnéuniversitetet.

img_1906

Nathalie Ström, Yogalärare och Thai Yoga Massör

”Yoga för mig är att vara snäll mot mig själv. Att ge mig själv tiden på mattan, för att samla ny energi. När man är snäll mot sig själv orkar man också vara snäll mot andra. Yogan är för mig också väldigt tillåtandee på så sätt att man jobbar med att anpassa positionerna utifrån sina förutsättningar – inte tvinga in kroppen i positionerna. Alla ser olika ut, vilket innebär att våra positioner kommer se olika ut, och utmaningarna vi möter kommer inte vara desamma.”

Nathalie har gått yogalärarutbildningar inom Global Yoga för Johanna Andersson och Sandra Jämtfjäll, samt Authentic Flow Advanced Anatomy för Satu Tuomela och Tiina Ravelin. Även Nathalie ha gått Tiinas workshop Snake Medicine och i juni 2017 vidareutbildar hon sig inom thai yoga massage.

Utbildad förskolelärare och arbetar även deltid som just detta.