Martina driver sin yogastudio i hjärtat av Växjö, Kronobergsgatan 1.Där ger hon rum för dig att andas och utvecklas, både på mattan och i livet.

 

”För mig handlar träning och hälsa om insidan. Att kunna vandra stark och balanserad genom livet, och närvarande kunna att njuta av nuet, resan och målet. Yoga är en del av mitt liv och på mattan känner jag mig hemma.”

 

Martina håller kurser, workshops, PT och klasser i Yin yoga, Vinyasa yoga, andning och meditation. Det finns plats för 10 mattor vilket ger dig maximalt utrymme för din utveckling.

 

”Mina klasser kännetecknas av värme, nyfikenhet och lekfullhet, och jag strävar efter att få varje deltagare att känna sig bekväm både på klassen och i sig själv. Mitt mål är att du lämnar klassen i en skön sinnestämning, vare sig det är med ett leende på läpparna eller en sten mindre på dina axlar.”

 

Kunskap och inspiration i yogan har Martina fått genom utbildningar, workshops och klasser för Satu Tuomela, Sandra Pandevski, Tiina Ravelin, Cat Alip-Douglas, Patrick Broome, Johanna Andersson, Monika Björn, David RegelinJosephine Selander, Jonathan Monks, Tiffany Cruikshank, Urica Norberg, Rusty Wells, Camilla Bergström, Rachel Brachen, Johanna Alvin m.fl.

 

BIO. Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap inr. PR samt 30hp psykologi. Anställd som Product Communicator på IKEA of Sweden i Älmhult. Yogalärare på sin studio i Växjö, driver hälsoföretaget Fire & Flow och  lever efter mottot: att ge energi ger energi.

6 thoughts on “om martina

  1. martinalennartsson skriver:

   Haha, vi har träffats Jeanna! På det jobbet! Jag funderade verkligen på hur många Jeanna det finns som jobbar med sociala medier och ser ut ungefär som du 😉 jag är på Lst Kronoberg!

   1. minatraningstajts skriver:

    Åh, jag visste att det var något bekant med dig! Fast minns inte när? Skrämmande att jag inte minns det! Måste ha varit vid nåt nervöst tillfälle eller så…

Kommentarer inaktiverade.