Tiina Ravelin: Ecstasy is Wild ✕ Naturens Flöde

I oktober kommer äntligen Tiina Ravelin till oss på Fire & Flow i Växjö. Lördag 21 oktober kan du boka dig på en eller två workshops. På söndagen kan du boka Thai Yoga Massage och Healing Sessions ♥ Jag är oerhört glad och stolt att få välkomna denna urkraft till Småland!

19576556_10158901802815501_2013777423_o

Ecstasy is Wild ✕ Naturens Flöde

ECSTASY
[ek-stuh-see]
𓁿 rapturous delight
𓁿 an overpowering emotion or exaltation; a state of sudden, intense feeling
𓁿 the frenzy of poetic inspiration
𓁿 mental transport or rapture from the contemplation of divine things

𓆚 Ecstasy, rapture, transport, exaltation share a sense of being taken or moved out of one’s self or one’s normal state, and entering a state of intensified or heightened feeling. Ecstasy suggests an intensification of emotion so powerful as to produce a trancelike dissociation from all but the single overpowering feeling

WILD
[wahyld]
𓁿 living in a state of nature; not tamed or domesticated

Alla svar du söker efter finns i naturen. Att tillåta dig smälta in i naturens rytm och flöde ger dig möjligheten att komma i kontakt än djupare med din egen frekvens och sanning. Denna lördag är möjligheten att utforska magin i långsamma transformationer och övergångar. Hur du förflyttar dig från ditt djupaste center för att hitta kraft och stabilitet i denna värld. Med ena foten i det spirituella och den andra i denna verklighet.

När du tillåter dig nå detta kraftcenter så utlöses signaler och impulser av extas inom dig och igenom dig. Hela ditt rörelsemönster får bli ett möjlighet för uttryck och kroppsspråket en konstform i det vilda. Du är en vild kraft, dags att släppa den fri.

LÖRDAG 21/10
9 – 12 𓆃 LIQUID LIGHT – Slow flow & frigörelse

Lekfullt rörelsemönster ger ett kreativt sinne. Att förflytta dig och färdas genom olika formationer, rörelseriktningar och i en kreativ rytm öppnar upp den inre linjeringen och de inre nätverken av flöde och transport. Kroppen är menad att vara i konstant rörelse och förändring, utan det skapas stagnation och motstånd. Ditt uppvaknande sker ingen annanstans än i din egen kropp.

I denna praktisering tillåter du dig att smälta långsamt igenom och absorberas in i kraften. Bli mer online och kommunicera djupare med dig själv genom vävnad och system, genom att röra dig som det flödande extatiska väsen du är.

14 – 16 𓆃 CRANIAL X – Restorative flow & shamansk trumresa

En praktisering där du kliver ur din rustning och smälter igenom alla lager och dimensioner och går in i dvalan. Mötet med kranialnerv X / vagus nerven och det parasympatiska vilande nervsystemet. Du når Alpha-rytmen; det kreativt visualiserande och reflekterande som tillåter dig färdas djupare in i Theta-rytmen; det meditativa och portalen till det undermedvetna. Du landar i frekvensen av tallkottkörteln där du får utsöndra din egen medicin och de magiska molekyler du bär på.

Att vila i denna kraft är stress- och brusreducerande där enda målet är kroppsmedvetenheten som tar dig till meditativ avslappning i varenda position och flöde. Ger dig djup återhämtning samtidigt som det ökar din vitala energi och öppnar upp det inre ögat och högre medvetandet. Det är i din egen tystnad som läkningen sker.

Praktiseringen avslutas med att jag tonar in dig till en shamansk trumresa följt av den stora vilan i Delta-rytmen; den djupa sömnen. Välkommen att zona ur, utforska djupet och landa i kraften vi alla är värda att omfamna – dvalan.

𓁿 INVESTERING
750 kr för båda klasserna eller 400 kr för en.
Priser är inkl. 6% moms.

𓁿 BOKNING
martinalennartsson@live.se

𓁿 LÄRARE
Tiina Ravelin
www.holyheart.se / www.meltmelt.me

SÖNDAG 22/10
𓂀 THAI YOGA MASSAGE & HEALING SESSIONS 𓂀
Tiina erbjuder även 90 min Thai Yoga Massage & Healing Sessions som du kan boka in dig på .

Thai Yoga Massage är en djupgående behandling där du får möjligheten till total ultimat avslappning. Jag arbetar in i din kropps energilinjer med djupa passiva flöden och stretchar. Din enda uppgift är att landa i total stillhet. Jag börjar med att scanna av din kropp för att se vilket område som behöver mest fokus. Thai Yoga Massage bygger på Maitri/Metta ~ loving-kindness. Jag känner in din kropp för att ge dig absolut bästa massagen utan att på något sätt blockera dig. En upplevelse som behöver upplevas.

PRIS 90 MIN : 850 KR
Bokning sker till martinalennartsson@live.se ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s